До уваги наших партнерів та клієнтів!

До уваги наших партнерів та клієнтів!

Офіційна позиція компанії стосовно появи в одному з друкованих видань українських ЗМІ необ’єктивного матеріалу про роботу «Юніверсал Лоджістік».

Присвятіть нам 15 хвилин Вашого дорогоцінного часу, аби отримати вичерпну інформацію щодо проявів недобросовісної конкуренції та спроб дискредитації нашої компанії.

Перш ніж викласти усі обставини ситуації, що склалася, ми хочемо подякувати всім нашим клієнтам за плідну роботу та об’єктивність в оцінках діяльності «Юніверсал Лоджістік».

По суті:

Минулого тижня, до керівництва компанії звернувся журналіст одного друкованого видання з питаннями діяльності нашого підприємства.

Кореспондента, зокрема, цікавило питання, розташування в Бориспільському районі газопроводу «Єфремівка - Диканька - Київ», який проходить на визначеній законом відстані від різних об’єктів інфраструктури регіону та деяких приміщень, що експлуатуються «Юніверсал Лоджістік».

Оскільки спроби маніпулювати розташуванням згаданого газопроводу з метою зашкодити репутації компанія для нас, на жаль, не нові, ми з радістю запросили журналістку на спілкування та надали їй вичерпну інформацію з цього приводу.

Цікавість представника ЗМІ згаданим питанням помилково була розцінена нами, як можливість врешті-решт поставити крапку в маніпуляціях та донести позицію компанії з цього приводу до широкого загалу.

Стосовно сусідства з об’єктом газотранспортної інфраструктури за роки роботи на ринку (згідно вимог діючого національного законодавства) ми пройшли безліч перевірок низки контролюючих і правоохоронних органів.  

В наявності у «Юніверсал Лоджістік» стоси експертних висновків та актів, які підтверджують, що нами витримані всі норми встановленої охоронюваної зони і капітальні будівлі компанії перебувають на безпечній відстані від газопроводу.

З прикрістю констатуємо, що у журналістському матеріалі, який був опублікований у номері видання від 11 листопада, аргументи нашої компанії не знайшли свого відображення.

Натомість, у статті нав’язливо та безпідставно наголошується на начебто існуванні екологічних загроз для жителів Бориспільського району через роботу «Юніверсал Лоджістік». І хоч фахівцям подібні твердження легко спростувати, ми все ж акцентуємо на цій ситуації увагу громадськості і представників ринку.

Наголошуємо, наша компанія працює в Україні у сфері спеціалізованої фармацевтичної логістики понад 11 років.

«Юніверсал Лоджістік» належить один з кращих фармацевтичних складів України класу «А», що підтверджується сертифікатами GDP, отриманими нашими клієнтами.

Нами імплементовано багаторівневу систему управління якістю відповідно до стандартів GDP, GSP і ISO9001.

Компанія протягом тривалого часу співпрацює зі світовими лідерами фармацевтичного виробництва і є зразковим платником податків.

Один із секретів нашого успіху у тому, що ми завжди готові до відвертого діалогу з нашими партнерами.

Принагідно, приносимо свої вибачення іноземним компаніям-виробникам та дистриб’юторам фармацевтичної продукції за те, що бізнес в нашій країні лише тільки починає вчитися жити за правилами чесної конкуренції. Нам прикро за колег, які йдуть шляхом замовних публікацій, замість гарантування високоякісного і безпечного сервісу, аби завоювати Вашу довіру.

З повагою,

керівництво і колектив «Юніверсал Лоджістік»

П'ятниця | 15.09.2017 | 13:02