Навчальний семінар : ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗРОБКИ, ВПРОВАДЖЕННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ СИСТЕМИ ЯКОСТІ ІМПОРТЕРА ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ВІДПОВІДНО ДО ВИМОГ ЛІЦЕНЗІЙНИХ УМОВ, ЯКІ НАБУВАЮТЬ ЧИННОСТІ З 1 БЕРЕЗНЯ 2018 Р.

  ТОВ «Юніверсал Лоджистік» безперервно слідкує за змінами, які відбуваються у Фармацевтичній галузі та з метою набуття нових знань та навичок виступає організатором різноманітнх навчальних семінарів для своїх співробітників та партнерів.

Logo white

Так, 08 червня 2018 року ТОВ «Юніверсал Лоджистік» виступив організатором семінару, за методичної підтримки ТОВ «УКРМЕДСЕРТ» на тему«Практичні аспекти розробки, впровадження та функціонування Фармацевтичної системи якості імпортера лікарських засобів відповідно до вимог Ліцензійних умов, які набувають чинності з 1 березня 2018 р.».

Навчання проводила Литвиненко Наталія Василівна - начальник експертного відділу ТОВ «УКРМЕДСЕРТ», консультант ВООЗ (WHO), сертифікований аудитор, яка має сертифікати, що підтверджують компетентність з питань теорії та практики GMP / GDP.

У семінарі взяли участь близько 30 фармацевтичних компаній.

Під час проведення навчання висвітлювалися наступні питання:

·         Практичні аспекти розробки, поетапного впровадження та належного функціонування фармацевтичної системи якості імпортера лікарських засобів відповідно до вимог належної практики GMP / ВВП / ГСП та Ліцензійних умов, які вступають в силу з 1 березня 2018 року.

·         Контрактна (аутсорсингова) діяльність. Підготовка контрактів (договорів), угод по якості.

·         Процедура сертифікації Уповноваженою особою імпортера та видача дозволу на реалізацію (випуск) серії лікарського засобу.

·         Огляди якості продукції Аналіз функціонування ФСК з боку вищого керівництва імпортера лікарських засобів.

·         Управління ризиками по якості.

·         Вивчення стабільності. Архівні, контрольні зразки.

Семінар завершився проведенням «Круглого столу», в ході якого були надані відповіді на питання, що цікавили слухачів.

По закінченню семінару учасникам були вручені сертифікати про успішне проходження навчання.

 DSC 0633 1600 1200                                     

DSC 0624 a

 

 

П'ятниця | 15.06.2018 | 16:31